2 éves és másfél hónapos a blog! :)

Sweet and Crazy 2 éves blog szülinap

Nagy nap ez a mai: két éves és másfél hónapos a Sweet & Crazy. 🙂 Ugyanis a mintaanya mintablogger természetesen megfeledkezett a gyereke blogja szülinapjáról.  Szétszórtságom jutalma, hogy így a blog második évének bővített kiadása felett merenghetek és örömködhetek kedvemre. Mert hál’istennek ez az év sem volt rosszabb, mint az első

Mostanra például már egészen biztos lehetek benne, hogy imádom írni a blogot. Mert azért bő két év alatt csak kiderült volna, ha ez mindössze egy múló lángolás, nem igaz? Továbbra is élvezem minden percét az alkotásnak: ahogy megszületik a fejemben a desszert, majd formát ölt, ahogy a látvány és az íz találkozik, és ahogy életre kel a Ti kezeitek között is újra és újra. 

sweet and crazy tortafotók

Néha megkérdezik tőlem, mi a jó a blogírásban. Én ilyenkor csak bambán nézek, hogy másnak ez nem világosabb a napnál is? Minden. De leginkább az, hogy az ember osztozhat a szenvedélyében másokkal, a rajongásával és ötleteivel inspirálhat, segíthet. Aztán még jól meg is eheti, amit alkotott. Persze ezt egy barkácsblog esetén kevésbé javaslom, na de blogtémát választani tudni kell. 🙂

Ha már a tematikánál tartunk, a családban férfiágról van egy “visszafogottabb” nyomás a blog Steak & Crazy-re való keresztelésére, ami magával vonná egy változatos pacalételek című menüpont kidolgozását is. Egyelőre azonban állom a sarat: meggyőződésem, hogy a csokicsurgatás határozottan jobban áll egy mascarponés tortának mint egy szaftos sertésszűznek. Márpedig a csokicsurgatás nem olyasmi, amiről hajlandó lennék lemondani.

Na de vissza az apropónkhoz! Hogyan is telt akkor ez az ominózus 13 és fél hónap? Ragyogóan! Megismertem egy csomó gasztrobloggert, megnyertem a Tavaszi Gasztroblogger Találkozó ételversenyét, együtt zsűrizhettem az Őszi Gasztroblogger Fesztiválon Szilveszter Krisztinával, a Brit Nagykövetség séfjével, Bechmann Györggyel, a Zsolnay Kávéház főcukrászával és a Magyarország Cukormentes Tortája verseny zsűrielnökével, továbbá Király Jánossal, a Radisson Blu Béke Hotel sous-chefjével.  Volt újabb nagyon sikeres Segítsüti, készült velem interjú a Vidék íze magazinban. Havonta több mint 30 000 ember keresi fel a blogot, amin néha meg is rettenek: ennyi konyhában görnyednek otthon Sweet & Crazy sütireceptek felett? Ez már tisztára felelősség! 🙂 

Na de ez mind eltörpül a tény mellett, hogy vagytok Ti, lelkes-kedves olvasók. Annyi sok gasztrooldal van a neten, és Ti mégis hűségesen jöttök, olvastok, kipróbáltok, kérdeztek, ötleteltek, visszajeleztek. És melengetitek a szívemet. Nagyon. Nélkületek nincs Sweet & Crazy. Köszönöm. 

Sweet and Crazy 2 éves blog szülinap

Ha kíváncsiak vagytok, nekem melyik kettő a kedvenc receptem a blogon, akkor katt ide és ide. 🙂 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s