Rólam

Sweet and Crazy blog Sallai Kinga

Három gyerek (pontosítok: Férjjel együtt legalább négy), zsivaj, káosz, ramazúri: az életem tömören. Senkivel nem cserélném el! 🙂 Na de amikor hárman háromfélét duruzsolnak (értsd bömbölnek) a füledbe kánonban, gyurmapónit gyúrsz teregetés közben, és próbálod túlharsogni Halász Juditot, akkor azért nyilván kell sütni egy tortát. Mert a józan ész megtartása mindennél fontosabb. Ehhez egyeseknek meditációra, másoknak forró sütőnél való görnyedésre van szüksége.

És persze ha már lett egy torta, nem maradhat meztelen (vagy ha mégis, az komoly tervezés eredménye). Idő, stabil kezek és türelem híján, mindössze a kiolthatatlan lelkesedésre építve, maradnak a gyors (minden relatív) sikerélménnyel kecsegtető dekorációk. Hát ezekkel kísérletezem én: próbálkozom, hajat tépek, aztán mindig lesz valahogy. És az nagyon jó.

Tarts velem! A Facebookon és az Instán is jó a hangulat, gyere! A Pinteresten is megtalálsz. Ha pedig kérdésed van, tanácsra van szükséged vagy együttműködnél velem, keress bátran itt is, ott is vagy a sweetandcrazy.cake@gmail.com e-mail címen!

Sőt, már filmelőzetes is van, kisfiam rendezésében, itt. 🙂  

Kinga

UPDATE: Kicsit böngésztem a blogot, és arra lettem figyelmes, hogy a posztok jelentős részében a következő jellemvonások valamelyike derül ki rólam: torkos, következetlen vagy hebehurgya, illetve ezek tetszőleges kombinációja. Ezek után természetesen mély önvizsgálatot tartottam: meg kellett állapítanom, hogy a blog hű tükérképe önmagamnak. 🙂