Totyogó korba lépett a Sweet and Crazy! :)

Sweet and Crazy blogszülinap

A számgyertya senkit ne tévesszen meg, szó sincs itt semmiféle 10-ről! 🙂 Bár én és a torták nagyjából azonos súllyal vagyunk jelen az életemben, közös képünk mégsem igen akad, így maradt ez a majdnem alkalomhoz illő. 🙂 Ugyanis éppen 1 éve ilyenkor nagyban görnyedtem a számítógép felett, és lázas munkával igyekeztem világra hozni a blogom. Megismerni a felületet, kitalálni a design-t, megírni az első bejegyzéseket. Nem tudnám állítani, hogy az élesítés pillanatában nem remegett a kezem. Oké, hogy az ember lánya szeret sütni, esetleg megosztja a tortafotóit a személyes Facebook oldalán, lefirkant egy-két receptet a barátoknak, de mindenféle “okosságokat” pufogtatni bele a világba, na az egy teljesen más tészta. Amikor abszolút ismeretlenek olvassák a soraidat, nézik a fotóidat, és KIPRÓBÁLJÁK a RECEPTJEIDET, az nem piskóta. 🙂 És bevallom, nem szűnő, hatalmas izgalom: Vajon tutira sikerül másnak is? Mindent elég alaposan részleteztem?

Nem egy perc alatt írom a posztokat, nem is kettő. Igyekszem beleadni apait-anyait, hogy ne maradjon benne buktató, és sikerélményetek legyen Nektek, kedves Olvasóknak, akik között egyre több az ismerős név és arc, akikkel élő gondolatcsere zajlik… Megosztjátok a tapasztalataitokat, külditek a fotókat az elkészített sütikről, leadjátok a drótot, ha felfedeztek egy jó helyet vagy egy újdonságot. Kereshetném a szavakat, hogy ez mennyire jó érzés, de úgysem találnám. Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy nagyon. 🙂

ombre petal cake készítése - sziromtorta

Sok minden történt ez alatt az év alatt, amire álmaimban sem gondoltam, rengeteg fantasztikus meglepetés ért. Tőmondatokban 🙂 :

Még bőven újszülött korát taposta a blog, amikor részt vehettem a Segítsütiben, és támogathattam a Bátor Tábort a nagylelkű licitálókkal karöltve. Egy ovis anyukatársam teljesen váratlanul meglepett egy szépséges Sweet & Crazy logoval, ami rögtön a szívemhez és a bloghoz nőtt. Nyáron a blog megkapta a Cafeblog VIP pecsétjét, sokszor volt egy-egy posztom a  nap blogja, és került ki több nagy portálra. Írtam cikkeket a Carrie magazinnak, készült receptem alapján süti cukrászdában. Novemberben a Sweet & Crazy lett a Cafeblogon a hónap blogja, nemrég pedig Sütifelhőnél megjelent velem egy interjú. Rengeteget tanultam is: cikkírást, Instagramozást, fényképezést, szerkesztést, rengeteg új desszert- és dekorációs technikát… Szóval élményekben nem volt hiány…

Sós karamelles-körtés tart mascarponehabbal - őszi pite recept

Imádtam, és most is imádom, amikor kikerül egy új poszt, és Ti “rámozdultok”. A barackszedési bölcselkedéseimre például több mint 24 ezren voltatok kíváncsiak, de nagyon szerettétek a Nagy Torta Személyiségtesztet, a sós karamelles-körtés-mascarponehabos tartot, a gesztenyetortát, a vegán habcsókot, a mákos-vaníliás kiflit, a málnás fehércsokis sajttortát, az E-80 tortát, a csokikerítés útmutatót…  És ez olyan jó! 🙂 

Sosem gondoltam volna, hogy egy év a bloggal ennyi mindent tud adni… De a legtöbbet, – és ezt szó szerint vegyétek, mert nem vagyok egy hízelgős fajta 🙂 – , tényleg Ti, Olvasók adjátok: a tetszésnyilvánításaitokkal, a szuperkedves kommentjeitekkel, a tanácskéréseitekkel, a blog lelkes népszerűsítésével. És azzal, hogy tudtok velem együtt röhögni. Hogy átérzitek kaotikus, néha feje tetején álló aprócska kis családom életét, közepén egy zizi nővel (ez lennék én). 

Szuper jó, hogy vagytok, szuper jó, hogy itt vagytok, köszönöm! Jövőre – és addig is – Veletek ugyanitt! 

P. S. Van ám még egy meglepim is Számotokra! Blogszülinapi nyereményjátékot indítottam a Facebookon, gyertek játszani!

 

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s